Herr Statsministern…

…om staten inte har något ansvar för något – varför skall den då existera? För inte kan det väl vara så att ni anser att staten skall existera endast för att legitimera de besuttnas övergrepp? En mer förvirrad ideologi än den som genomsyrar Sveriges nuvarande regim får man verkligen leta efter.

One thought on “Herr Statsministern…

  1. Argh! Kommentaren bara försvann!

    Fler och fler av mina vänner blir deprimerade och nedstämda, det är inte så svårt att förstå varför. I ett samhälle så kallt som detta, där människan inte är något annat än en siffra i statistiken där arbete inte längre är att arbeta och få lov att utvecklas, utan där arbete är att vara effektiv så att den som redan har, kan få mer.
    Det är ett samhälle där ordet skatt har transformerats till avgift. Där ordet individ inte är något annat än konsument. Där kultursektorn bekämpas som en drake i en helgon myt. Där de fyra borgerliga (apokalyptens ryttare) plannerar friväg för bilda Sverige till en råkapitalistisk stat där arbetaren är en konsumerande effektiv zombie utan drömmar och utan hopp, en vandrande grönsak! Det är inte svårt att se varför människor runt om en blir deprimerade. De som ännu inte hamnat där har fullt upp med sina datorer, tv-spel, HD och digitaltv och har inte tid att tänka, skulle de göra det så är det bara ge dem citalopram och en veckas ledigt för att rätta in sig i ledet igen, det är ”Arbeit mach frei” och 1984 på samma gång. Aldrig förr har det varit så viktigt att säga ifrån! Var håller opinionen hus? Och varför beger sig inte folk ut på gatorna och säger ifrån, innan de har återinfört möjligheten att kommendera ut militär att skjuta på folket. Det är inget fel på människorna, det är samhället som inte är friskt!

Comments are closed.