Anser du att regeringen gör ett bra jobb?

Är en fråga med ett ytterst komplicerat svar. Personligen tycker jag att alla de som röstade på ”Allians mot Sverige” borde vara helt nöjda med resultatet. För röstar man på moderaterna och deras stödpartier, då får man moderat politik. Hade jag röstat på dem hade jag varit helt nöjd. Frågan borde istället formuleras med tanke på vilka som regeringen Schweinfeldt gör ett bra jobb för.

2 thoughts on “Anser du att regeringen gör ett bra jobb?

  1. Demokratiska regeringar gör aldrig bra jobb, det är bara i diktaturer regeringarna gör bra jobb, fråga själv folket där! 🙂

  2. Som du säger så gör Reinfeldt säkert ett bra jobb om man har röstat in denna regering. Personligen har jag inte röstat på något av partierna i regeringsställning idag. Hade jag gjort det hade jag haft väldig ångest. Dock har jag även hört kritiska röster från borgerliga som hävdar att Reinfeldt kör en alldeles för feg politik, att de borde föra en mer traditionellt konservativ politik.
    Personligen oroar jag mig bara för hur det kommer att se ut när de ”fyra ryttarna” har skövlat färdigt. Just nu är jag en av dem som drabbas extra hårt då min A-kassa inte finns längre, trots att jag betalt in till den, och det är ingen som skall påstå att det är fackets fel. Det är denna förbannade regeringens fel!

Comments are closed.