Man vet att journalisterna är betalda av Sony…

…när man läser denna artikel i E24 (Blu-ray på väg mot knockoutseger). Inte ETT ORD om teknikens negativa sidor, men däremot flera förtäckta hot om hur illa det kommer att gå för dig om du inte hänger med (ha ha din loser du kommer inte att kunna titta på film hemma snart…). Full med faktafel – exempelvis nämns inte Video 2000 i analogin med VHS och BetaMAX kampen. DVD-standarden mig att börja köpa filmer… Blu-ray kommer få mig att sluta köpa filmer… Saknar verkligen den där journalisten som undrade om man verkligen ville höra Mick Jagger fisa i en inspelning av en konsert (en kommentar om DVD-audio).

4 thoughts on “Man vet att journalisterna är betalda av Sony…

  1. Senast jag köpte film på DVD, var flera år sedan så jag har slutat att bry mig om vilka format som gäller. Jag är säker på att de kommer att kopieras lika ofta och att det kommer komma nya format som de vill kränga på oss. Bäst är kanske helt och hållet att inte hänga med.

  2. Tydligen har Toshiba som varit de som lett HD-DVD formatet gett upp. Alltsü är det enda formatet pü marknanden numera Blueray.

Comments are closed.