4 thoughts on “Musikvideo

  1. Syftar du på att han diskuterar alkohol kontra marijuana, jag är kluven vad gäller droger, först och främst tycker jag att man skall börja med att avkriminalisera användningen av lätta narkotika, däremot hålla kvar förbudet mot innehavet. Vad folk gör hemma i lägenheten rör inte mig, så länge de inte skadar någon, vad de odlar i gadroben är inte mitt problem om de inte förser andra ute i samhället med detsamma.

    Tror det skapar problem för människor som är påväg att fastna i ett beroende att ha kvar lagen från 1987, dessutom inriktar sig rättsväsendet på att ta sy in påtända tonåringar snarare än 1) ta dem som förser folk med droger 2) gör inte hälften av vad de borde göra mot ”förebilder” som brukar narkotika, doping etc.

  2. Bra musik i kombination med att förnuftigt budskap! Videon är klockren! Vad mednar du med att ”mitt tonårsjag hade skjutit mig för det här”? NÅgonting med din straight age / pretto period kanske? Hmmm…

  3. inget att säga: Jag åsyftar skenheligheten. Om folk vill förstöra sin egen kropp är det deras ensak. Jag tycker helt enkelt inte att det enda argumentet för att alkohol skall var tillåtet och narkotika skall vara förbjudet duger. Dvs – alkohol är en accepterad dryck vid sociala förekomster. Särskilt med tanke på allt helvete som alkoholen ställer till med… Min ståndpunkt är att skall en drog vara laglig så skall alla vara det.

  4. Ursäkta att jag kommenterar lite sent: Jag förstår ditt resonemang, men jag tror att det har att göra med att narkomaner kostar samhället mycket mycket mer, pga att de sällan sköter sina jobb de sitter hemma i sina lägenheter om nätterna och sover hela dagarna (så även om man får tro The Streets).
    Cannabis är kanske inte största problemet, det största problemet är istället de tunga drogerna, tung narkotika är att det är dyrt, väldigt dyrt en herionist måste fixa runt 1500 kronor varje dag för att stilla sitt begär, det innebär att brotts statistiken ökar. Narkotika över lag förstör hjärnan mycket mer och fortare än vad alkohol gör. Narkotika är mycket mer beroendeframkallande än alkohol, dessutom finns det stora sociala, psykiska och fysiska problem som följer i dess spår. Du behöver inte bli full på ett glas vin (nåja du skall nog inte köra bil), men försök att hålla dig nykter efter att du rökt opium, tagit kokain, rökt en joint.

Comments are closed.