Dicks Hate the Police

Kan just nu inte säga annat än att jag ser Dicks Hate the Police med The Dicks som en riktigt bra låt. Faktum är att den ekar i huvudet hela tiden – tillsammans med Look Into My Eyes med Bounty Killer. Givetvis måste den geniala ideen hos det förstnämnda amerikanska bandet från 1980-talet att utnyttja hammaren och skäran i sin logotyo som väldigt vädligt snygg. Särskilt på omslaget från den första singeln.

I övrigt så har man plöjt igenom den fascinerande boken Överheten och svärdet – dödsstraffsdebatten i Sverige 1809-1974. Boken borde för övrigt vara obligatorisk läsning för dagens folkpartister som inte riktigt förstår hur en verklig liberal skall agera. Förresten så måste jag säga att det var bra av Mona Sahlin att ta debatten med Jimmie Åkesson; alternativet är att de får stå oemotsagda. Hon borde bara ha planerat sitt framträdande lite bättre – det är faktiskt ytterst tråkigt att före detta muffaren Åkesson framstår som en auktoritet inom ett område som han inte begriper. Fredrik Reinfeldt är för övrigt en feg skit som inte vågar ta debatten. Att tiga ihjäl ett parti som SD vet vi att inte fungerar. Om någon fortfarande tror det så ta och öppna ögonen, gå till val.se och spana in valresultatet från i höstas. Dra fram dem i ljuset i stället så att folk ser att de inte är något alternativ till etablissemanget!

Degerfors förlorade även mot Jönköping Södra. Ingen bra inledning på säsongen, men det vänder garanterat snart. Hoppas jag i alla fall…