Hur definierar man dryghet?

Svar: man läser de kommentarer som flera riksdagsledamöter ger angående sitt beslut att rösta ja till lagen om utökad signalspaning. Mer förakt för sina väljare är det svårt att uppnå än vad man kan läsa i dessa svar.

2 thoughts on “Hur definierar man dryghet?

  1. Jag och flera med mej anser att signalspaning är okej eftersom så många skumma individer utnyttjar telefon och radio för sin skumma verksamhet.Polisen måste väl ändå ha rätt att kolla vissa misstänkta verksamheter.Vi vanliga människor behöver inte känna oss oroliga eftersom vi inte är misstänkta eller hur?

  2. Jag tror inte på det resonemanget som du för. Men nu handlade ju i.o.f.s. inte posten om signalspaning utan om det oerhörda förakt för sina väljare som sagda politiker visar. Detta genom att igen och igen framhärda att vi inte förstår vårt eget bästa.

    Sen är det tyvärr så att när man väl börjar med generella misstankar så blir till slut alla misstänkta. Frågan är också om huruvida staten är viktigare än statens medborgare. Jag är också betydligt mer rädd för den makt som signalspaningslagen lägger i fåtal individers händer, och framför allt då tanken på att vi inte förstår vårt eget bästa…

Comments are closed.