Degerfors vann igen!

Å är därmed klara för nästa års upplaga superettan. Vad skönt efter så pass mörk säsong! Att Degerfors slog topplaget GIF Sundsvall i Sundsvall minskar inte glädjen heller… Synd bara att skattemyndigheten har bestämt sig för att statuera exempel av Degerfors. Kan dom inte ge sig på något stockholmslag som har gjort samma sak istället?

Slutet gott allting gott!?

3 thoughts on “Degerfors vann igen!

  1. Det där är väldigt typiskt, alltså att myndigheter och spelarorganisationer ger sig på landsortslagen. Varför åkte inte AIK ner i superettan, när Örebro tvingades till det.
    Varför ingen bestraffning av mygelaffärerna inom IFK Göteborg, hade det varit Degerfors, Landskrona, Trelleborg, Gefle… You name it! Så hade fotbolls Sverige sagt: Bränn dem!
    Man kanske borde se till att leta en bättre landslagstränare och sparka lip-Anders ur truppen istället för att jaga smålagen.

  2. Jag hoppas förstås på motsatsen :-). I å för sig var jag inte besviken när ÖSK åkte ner men det är fult att samma regler inte gäller för samtliga lag. Djurgården och AIK verkar stå över alla regler, samma sak verkar gälla för IFK Göteborg.

Comments are closed.